fysio de hoofdzaak(schoonmaak)HULP gezocht!

(schoonmaak)HULP gezocht!

Veel mensen bij mij in de praktijk hebben of maken zich (te) druk. En dat kun je afreageren via de kaken. Dat zogenaamde klemgedrag dat kan (orofaciale)klachten zoals kaakpijn, bruxisme, hoofdpijn, tinnitus en/of nekschouderklachten geven. En dan kom ik – als orofaciaal fysiotherapeut – in beeld. Regelmatig geef ik tijdens de behandeling adviezen; over eten, slapen, voldoende bewegen en ontspannen.

Ook vertel ik aan eenieder die het horen wil; dat je niet alles zelf moet willen doen. Kijk eens kritisch; wat heb je allemaal op je bordje? En moet jij dat eigenlijk wel allemaal doen? Of kan iemand anders dat ook – en misschien zelfs beter- doen? Deze adviezen zijn welgemeend en werken harstikke goed! Daarom heb ik er in 2019 al eens een blog over geschreven.
Maar het wordt tijd dat ik er ook zelf mee aan de slag ga! Want als ik eerlijk ben ook mijn bordje is vol. En dat is het eigenlijk best wel een tijdje zo. Dus hierbij volg ik mijn eigen advies op en vraag ik om hulp; Schoonmaakhulp om precies te zijn.

Wie wil of kent er iemand die bij mij (in de praktijk) wil schoonmaken? Reageren kan hieronder maar een appje of berichtje via de mail is helemaal fijn. Al mijn gegevens zijn te vinden op de site.

 • Debby

  Goedemiddag,

  Graag wil ik reageren om uw hulp voor de schoonmaak. Zou u mij er iets meer over kunnen vertellen? ?
  Voor hoeveel dagen in de week of maand? En voor hoeveel uren en wat is het tarief?
  Graag hoor ik van u.

  Met vriendelijke groet,
  Debby van der Kooij

 • saskiav

  Debbie,
  Dankjewel voor je reactie! Ik heb inmiddels een hulp gevonden.
  Ik zal je onthouden mocht ik weer iemand nodig hebben of horen dat iemand een fijne schoonmaakster nodig heeft. Alle goeds in de toekomst,

  Saskia

 • Eline Meijer

  Zou je graag willen helpen Om schoon te maken. Schikt het je ook in het weekend?
  Groetjes
  Eline

 • saskiav

  Hallo Eline,

  Dankjewel voor je snelle reactie. De werkzaamheden zijn juist niet in het weekend.
  Ik heb inmiddels een hulp gevonden; maar ik zal je onthouden mocht ikzelf of horen dat iemand/patiënten een fijne schoonmaakhulp nodig hebben. Dan stuur geef ik je emailadres door.

  Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.