fysio de hoofdzaak

Tarief

Tarief

Contractvrij

Fysio de hoofdzaak heeft geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars.

Mijn passie is om mensen te helpen. Daarom passen de beperkingen en administratieve lasten vanuit de zorgverzekeraars niet in de visie van de praktijk. Door contractvrij te werken kan ik samen met u, in plaats van de verzekeraar, bepalen wat de beste behandeling is van uw klachten. Zo kan ik zorg op maat te bieden.

Wat betekent dat voor u?

U betaalt direct na de behandeling. U kunt contant of per pin betalen. Direct ontvangt u een factuur (digitaal of print). U kunt uw factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed; dit hangt af van uw polis. Er zijn verschillende soorten polissen; budget, natura– en restitutievergoeding.
Bij een restitutiepolis mag je zelf de behandelaar of therapeut kiezen en worden behandelingen vaak volledig vergoed. Om die reden raad ik een restitutieverzekering aan. Bent u niet aanvullend verzekerd dan betaalt u de behandelingen zelf. Lees de polis goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Meer informatie over vergoeding vind je hier.

Tarieven 2021

Screening (10 min) € 18,50
Intake en onderzoek zonder verwijzing € 48,50
Intake en onderzoek  met verwijzing € 48,50
Zitting orofaciale fysiotherapie € 38,00
Zitting fysiotherapie € 38,00
massage € 38,00
Toeslag aan huis (Woerden) € 18,50
Telefonisch consult ( tot 25 min) € 38,00
Telefonisch consult (tot 10 min) € 18,50
Materiaal en hulpmiddelen kostprijs
Niet nagekomen afspraak 100%

Duur behandeling

Een behandeling duurt tot 25 minuten. Voor de eerste behandeling wordt 50 minuten gereserveerd. De ervaring leert dat dit voor de patiënt fijner is en we uiteindelijk sneller tot resultaat komen. Voor dit eerste lange consult rekenen het tarief van de intake + een behandeling.

Wat doe je als je een afspraak niet kunt nakomen?

Als je verhinderd bent, vraag ik u de afspraak zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voorafgaand af te zeggen via de app, mail of het contactformulier. Zodat de gereserveerde tijd beschikbaar komt voor andere patiënten.

Betalingsvoorwaarden

Als u de afspraak niet 24 uur van te voren afzegt of als u niet aanwezig bent dan wordt de gereserveerde tijd – en eventueel bijkomende kosten- in rekening gebracht.