fysio de hoofdzaakTarief

Tarief

Contractvrij

Fysio de hoofdzaak heeft geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars.

Mijn ‘hoofd’doel is om mensen te helpen. Daarom passen de beperkingen en administratieve lasten vanuit de zorgverzekeraars niet in de visie van de praktijk. Door contractvrij te werken kan ik samen met jou, in plaats van met de verzekeraar, bepalen wat de beste behandeling is van je klachten. Zo kan ik zorg op maat bieden.

Wat betekent dat voor jou?

Je betaalt direct na de behandeling. Je kunt per pin betalen. Direct ontvang je een factuur (digitaal of print). Je kunt je factuur indienen bij je zorgverzekeraar.

Vergoeding

De vergoedingen verschillen per verzekeringsmaatschappij en per aanvullende verzekering; en deze veranderen jaarlijks. Er zijn verschillende soorten polissen; budget, natura– en restitutievergoeding.
Bij een restitutiepolis mag je zelf de behandelaar of therapeut kiezen en worden behandelingen deels of volledig vergoed.  Ben je niet aanvullend verzekerd of heb je de maximale vergoeding al gebruikt dan betaal je de behandelingen zelf. Lees jouw verzekeringspolis goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Meer informatie over vergoeding vind je hier.

Tarieven 2024

Screening (tot 10 min) € 26,50
Intake en onderzoek zonder verwijzing € 58,50
Intake en onderzoek met verwijzing € 58,50
Zitting orofaciale fysiotherapie € 46,50
Zitting fysiotherapie € 46,50
massage € 46,50
Toeslag aan huis (alléén in overleg | Woerden) € 26,50
Telefonisch consult ( tot 25 min) € 46,50
Telefonisch consult (tot 10 min) € 26,50
Materiaal en hulpmiddelen kostprijs
Niet nagekomen afspraak 100%

Duur behandeling

De behandeltijd van een zitting is tot 25 minuten.
Voor een intake/eerste bezoek wordt 50 minuten gereserveerd. De ervaring leert dat dit voor de patiënt fijner is en we uiteindelijk sneller tot resultaat komen. Voor dit lange consult rekenen het tarief van de intake + een zitting orofaciale fysiotherapie.

Afmelden of verzetten

Als je verhinderd bent, vraag ik je dit zo snel mogelijk te melden. Zodat de gereserveerde tijd beschikbaar komt voor andere patiënten. Dit kan via de app of  mail.

Betalingsvoorwaarden

Tot 36 uur voor de afspraak kun je kosteloos verzetten of annuleren. Indien je later afmeldt wordt de  gereserveerde tijd – en eventueel bijkomende kosten – in rekening gebracht (ongeacht de reden van afwezigheid).