fysio de hoofdzaak

Tarief

Tarief

Contractvrij

Fysio de hoofdzaak heeft geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars.

Mijn passie is om mensen te helpen. Daarom passen de  beperkingen en administratieve lasten vanuit de zorgverzekeraars passen niet in de visie van de praktijk. Door contractvrij te werken kan ik samen met u, in plaats van de verzekeraar, bepalen wat de beste behandeling is van uw klachten. Zo kan ik zorg op maat te bieden.

Wat betekent dat voor u?

U betaalt direct na de behandeling. U kunt contant of per pin betalen. Direct ontvangt u een factuur (digitaal of print). U kunt uw factuur indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

Als u aanvullend verzekerd bent krijgt u de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed; dit hangt af van uw polis (natura- versus restitutievergoeding). Lees uw polis goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.  Meer informatie over verzekeringen vindt u hier. Bent u niet aanvullend verzekerd dan betaalt u de behandelingen zelf.

Tarieven

Screening € 15,-
Intake en onderzoek incl. screening € 45,-
Intake en onderzoek na verwijzing € 45,-
Zitting orofaciale fysiotherapie € 35,-
Zitting fysiotherapie € 35,-
massage € 35,-
Toeslag aan huis € 15,-
Kort telefonisch consult (10 min) € 15,-
Materiaal en hulpmiddelen kostprijs
Niet nagekomen afspraak 100%

Duur behandeling

Een behandeling duurt 25 minuten. Voor de eerste behandeling wordt 50 minuten gereserveerd. De ervaring leert dat dit voor de patiënt fijner is en we uiteindelijk sneller tot resultaat komen. Voor dit eerste lange consult rekenen het tarief van de intake + een behandeling.

De eerste keer naar de praktijk?

Bij de eerste afspraak neemt u, als u die heeft, de verwijzing mee, een geldig legitimatiebewijs en een grote handdoek. Omdat ik in uw mond ga kijken is het fijn als u vooraf uw tanden poetst. En voor de heren; ik verzoek u zich glad te scheren.

Wat doet u als u een afspraak niet kunt nakomen?

Als u verhinderd bent, vraag ik u de afspraak zo snel mogelijk -maar minimaal 24 uur voorafgaand- af te zeggen via de app, mail of het contactformulier.

Betalingsvoorwaarden

Als u de afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd -en alle eventuele bijkomende kosten – bij u in rekening gebracht.