fysio de hoofdzaakEen weekendje er even tussenuit – met geheime kortingscode!

Een weekendje er even tussenuit – met geheime kortingscode!

In tijden van Corona hebben we het niet makkelijk. Volgens het nieuwsbericht van vanmorgen zien wij nederlanders we het somber in en hebben we moeite het vol te houden.  Niet zo gek natuurlijk. De corona-maatregelen beperken onze mogelijkheden; Onze wereld wordt kleiner en kleiner met al dat verplichte binnenblijven en thuis werken.  We hebben eigenlijk niks leuks om naar uit te kijken of stoom af te blazen. En het weer helpt ook al niet mee. Dat geeft stress en een toename van klachten zoals kaakklachten, hoofdpijn, tinnitus en slaapproblemen door het ‘doorbijten’.

Ook merk ik in de praktijk dat het voor veel mensen lastig is de balans tussen werk en privé te blijven bewaren. Als je aan het werk kan gaan zonder zelfs maar je jas aan te trekken, val je makkelijk in de valkuil dat je vergeet voldoende rust te nemen. En altijd maar ‘aan staan’, dat is niet gezond.

Regelmatig geef ik advies om echt pauzes in te lassen op een werkdag.  Loop even weg van de werkplek voor je koffie en lunch; liefst even naar buiten en aan de wandel.
En wil je echt even afstand van je werk of van je thuis nemen? Ga er dan even een weekendje of weekje  tussenuit met je gezin, je lief of juist helemaal alleen. Dat kan – ondanks de coronamaatregelen- namelijk nog wel!

Een patiënte van mij heeft twee heerlijke chalets.  En eigenlijk ben ik ook dringend toe aan die hoognodige break. Dus neem ik mijn eigen advies ter harte. Ik heb zojuist een weekendje op de Veluwe geboekt.

En ben je -net zoals ik – van vakantie voorpret en heb je graag iets om naar uit te kijken?  Ze heeft ook een geweldig chalet op camping Bosco Verde in Viareggio Toscane – Italie. Ik droom nu alvast weg met het vooruitzicht op lekker eten en drinken, de zon en Italiaanse sferen…

Alle patiënten -en bekenden-  van fysio de hoofdzaak delen mee in de pret. Wil je ook naar één van deze fijne chalets?
Gebruik dan de ‘geheime’ code -DE HOOFDZAAK – en je ontvangt 10% korting op je boeking en je kunt gratis annuleren. Alvast v
eel plezier! 

  • Marielle

    Wat een ontzettend leuke actie zeg!! Super om er in deze tijd even tussenuit te kunnen. Ik ga gelijk kijken of ik iets kan boeken.

  • saskiav

    Ik wens je veel zon, rust/ontspanning en plezier tijdens jouw weekendje/weekje weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.