fysio de hoofdzaakThuis werken aan goed thuiswerken

Thuis werken aan goed thuiswerken

Het is voor  veel mensen een onzekere en stressvolle tijd. Zorgen over corona. Kom jij,  je familie en de mensen om je heen hier ongeschonden uit?

Stress over werk en inkomen. Bedrijven liggen stil en daardoor zitten er mensen nu werkloos thuis.  Er zijn mensen die nu juist heel hard werken zoals in de zorg en distributie om ons in leven te houden.

Ook zijn er mensen die nog wel iets thuis kunnen – en zelfs moeten. Maar dan aan de keukentafel. Qua werkhouding vaak niet ideaal. Als je dat een uurtje doet maakt dat niet zoveel uit; maar tegenwoordig zitten we daar hele dagen. Dat heeft zo zijn gevolgen.
Grote kans dat je aan die keukentafel niet alleen zit. Een partner.  Of de kinderen. Niet alleen zijn ze (hoorbaar) aanwezig. In veel gezinnen is de taak van ouder is uitgebreid met die van leraar. En daar hebben heb je als ouder niet voor geleerd. En eigenlijk heb je daar ook geen tijd voor.

Voor veel mensen is het ‘kiezen op elkaar, kop op, schouders eronder’… En daar krijg je stress en klachten van.

Herken je dit verhaal? Slaap je slecht(er)? Voel je, je opgejaagd of onder spanning staan. Heb je (meer) tips en adviezen nodig voor een goede werkhouding? Heb je behoefte aan oefeningen en instructies om rug, nek, schouders en gelaat los te houden? Heb klachten zoals kaakpijn, kiespijn, oorpijn of oorsuizen, hoofdpijn?

Fysio de hoofdzaak staat voor je klaar! Op (veilige) afstand is er meer mogelijk dan je misschien denkt. En heb je acuut of ernstige klachten? Dan is het ook mogelijk om in de praktijk behandeld te worden.

Neem gerust even contact op dan stemmen we even af wat er nu het beste voor jou is.
www.fysio-de-hoofdzaak.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.