fysio de hoofdzaakInterview met Saskia in vakblad voor NVM Mondhygiënisten

Interview met Saskia in vakblad voor NVM Mondhygiënisten

Een multidisciplinaire aanpak, samenwerken en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij fysio de hoofdzaak. Om de best mogelijke zorg te kunnen leveren aan de patienten vind ik het belangrijk om samenwerking te zoeken. De orofaciaal fysiotherapeut werkt oa graag samen mondhygiënisten.

Met een zusje, Martine Vrickx,  die al jaren werkzaam is als mondhygiënist weet ik als geen ander wat een mooi beroep het is. En ben ik mij bewust van de waarde van een mondhygiënist om bij de mondzorg op peil te houden.
Ook hebben  mondhygiënisten een signalerende functie voor orofaciale klachten; zij hebben vaak een jarenlang een goed contact met de mensen die zij behandelen.  Dus weten zij wat er speelt of hen bezighoudt. Een mondhygiënist is bij uitstek geschikt om verwijzen naar een orofaciaal fysiotherapeut.

Ontzettend blij – en ook wel een beetje trots –  met het interview over orofaciale fysiotherapie in het vakblad van de NVM met tips wanneer je als mondhygiënist (of andere hulpverlener) kunt doorverwijzen.

Wil je het interview  en de tips lezen? klik hier.
Wil je meer weten over orofaciale fysiotherapie; lees gerust  hier verder. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.