fysio de hoofdzaakPresentatie orofaciale fysiotherapie voor NVOF op de vakbeurs Mondhygiëne

Saskia Vrickx - Fysio de Hoofdzaak op de Vakbeurs MondhygieneOp de vakbeurs Mondhygiëne een ‘hands-on’ presentatie / workshop gegeven over orofaciale fysiotherapie voor de mondhygiënisten – met medebestuurslid van het NVOF en gewaardeerde collega Jacco Schekkerman. Een heel geslaagde dag!

Niet zonder trots meld ik dat onze presentatie  als eerste volledig was volgeboekt. En uit de reacties achteraf bleek dat de zaal ons verhaal heel interessant hadden gevonden.

Ook op de stand veel belangstelling en enthousiaste reacties van de bezoekers van de beurs. Erg waardevol om de bekendheid voor de  orofaciale fysiotherapie te kunnen geven bij de mondhygiënisten, waar wij als hoofdfysiotherapeuten nauw mee samen werken. Zo kunnen we voorkomen dat mensen onnodig met kaakklachten, oorklachten, oorsuizen hoofdpijn, migraine, of bruxisme en gebitschade blijven rondlopen uit onwetendheid.

Herken je iemand of heb je zelf klachten? Neem gerust even contact op om te overleggen. Of maak een afspraak.

Saskia Vrickx - Fysio de Hoofdzaak op de Vakbeurs MondhygieneSaskia Vrickx - Fysio de Hoofdzaak op de Vakbeurs Mondhygiene Saskia Vrickx - Fysio de Hoofdzaak op de Vakbeurs Mondhygiene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.