fysio de hoofdzaakZorgverzekeringspolis in 2020; wat zijn de verschillen en welke moet ik kiezen?

Zorgverzekeringspolis in 2020; wat zijn de verschillen en welke moet ik kiezen?

De decembermaand. Een leuke en gezellige tijd; toch lopen ook veel mensen op hun tandvlees. Afronding van allerlei taken op het werk. Toetsweken. Kinderen zijn bijna vrij. Kerstcadeautjes inkopen. Wat eten we met de kerstdagen? En bij wie? Dan is is Oud & Nieuw.
En ohja dan is er nog iets met de zorgverzekeringspolis…  De tijd begint te dringen; over twee weken is het al 2020. Maar waar moet je eigenlijk op letten voor de beste aanvullende zorgverkering?

Fysio de hoofdzaak helpt je graag op weg; hierbij een lijstje om je op weg te helpen.

  • Maak een inschatting van hoeveel fysiotherapie je nodig hebt; 9, 25 of meer dan 30 behandelinngen? kies daar je polis op uit
  • je kunt er ook voor kiezen om geen aanvullende verzekering te nemen –  LET OP: je moet dan wel een potje hebben om medische kosten te betalen. Maar dit kan een hoop geld besparen.
  • kies een polis die vooraf geen medische keuring vereist (voor acceptatie);
  • lees je goed in wat het verschillen tussen de polissen; er is een budget, natura en restititiepolis
  • Wilt u naar een fysiotherapeut zonder contract?  Dan moet je er goed op letten dat u een (volledige) restitutiepolis afsluit.

Het KNGF heeft een vergelijking gemaakt en de beste zorgverzekeraars voor fysiotherapie voor 2020 op een rijtje gezet. En hier kunt u  zorgpolissen vergelijken of meer lezen over vergoedingen bij contractvrije fysiotherapie. 

Succes met kiezen! Wil je wijzigen?  Doe dit dan voor 31 december 2019.
In de tussentijd. Geniet van de feestdagen, rust, cadeautjes en tijd met elkaar. En natuurlijk van het kerstdiner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.