fysio de hoofdzaakIn de Woerdense Courant

In de Woerdense Courant

De krant heb ik deze week met extra aandacht gelezen. Op pagina 13 – ik ben niet bijgelovig- staat een stukje dat mijn blik direct heeft gevangen. Het gaat namelijk over mijn praktijk!

Voor iedereen die het gemist heeft? Hierbij  een herkansing om het te lezen op mijn eigen website.

Saskia Vrickx opent op 1 april officieel de deuren van fysio de hoofdzaak op Defensie-eiland 19 in Woerden. Saskia heeft een grote passie voor het helpen van mensen met problemen aan kaak, hoofd- en halsgebied. Klachten in dit gebied kunnen een groot effect op het dagelijks leven van patiënten. Het hoofd heb je nodig voor eten, drinken, spreken, lachen of zoenen. Eigenlijk alles wat het leven de moeite waard maakt!

Fysio de hoofdzaak is de expert voor het behandelen van kaakklachten, oorsuizen, hoofdpijn, duizeligheid, aangezichtsverlamming, nek- en hals en stressklachten.

Er zijn slechts 150 geregistreerde orofaciaal fysiotherapeuten in Nederland. Met haar ruime ervaring en betrokkenheid in het vakgebied is Saskia bestuurslid PR & Communicatie voor Nederlandse Vereniging van Orofaciaal Fysiotherapeuten (NVOF). Met deze functie wil zij de orofaciale fysiotherapie onder de de aandacht brengen. ‘lk wil voorkomen dat mensen uit onbekendheid met hoofdfysiotherapie met klachten blijven doorlopen’.

Gelukkig weten steeds meer patiënten en verwijzers, zoals huisarts, tandarts en kaakchirurgen, ons te vinden. Heel vaak blijkt namelijk dat met een paar behandelingen de klachten fors kunnen verminderen. “lk haal er veel voldoening uit als ik iemand, bij zo’n belangrijk deel van het lichaam, kan helpen. Dat is echt mijn passie!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.