fysio de hoofdzaakFysio de hoofdzaak is geopend!

Fysio de hoofdzaak is geopend!

Na ruim 10 jaar in het vak kwam het besluit een eigen praktijk te starten. En niet zomaar één. Een gespecialiseerde praktijk voor alle facetten van de orofaciale fysiotherapie. De praktijk voor hoofdzaken zónder kopzorgen!

Vandaag, valentijnsdag 2019, open ik de deuren van fysio de hoofdzaak. Een beetje met stille trom. Geen slingers. En (nog) geen feestje. Maar met heel mijn hart. En daar ben ik enorm blij mee!

De afgelopen weken was er enorm veel te doen. Naast fysiotherapeut was ik ineens planner, inkoper, schilder, klusjesvrouw, tekstschrijver en webdesigner. Als startende ondernemer moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. En anders worden. En dan loop je er al snel tegen aan dat je niet in alles even goed kunt zijn. Wat dan? De oplossing bleek heel simpel. Er zijn mensen die je willen helpen. Graag zelfs. Want, ook zij, zijn ergens een expert in. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Ik heb het gevraagd. En anderen boden het spontaan aan. Er bleken veel mensen die mij -en mijn startende bedrijf- een warm hart toedragen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor luisterende oren, schouders om op uit te huilen, helpende handen, een duwtje in de rug, wijze woorden en enthousiasme!

Maar vanaf nu is het weer mijn beurt om mensen te gaan helpen. Mijn doel is dat patiënten weer kunnen eten, drinken, zoenen, slapen of werken zonder klachten. En zingend, fluitend en vooral lachend de deur uit gaan. Maar om dat te bereiken moeten ze eerst langskomen. Daarom zeg ik het alvast voor de officiële -en feestelijke- opening.

Psst! Ik ben gestart. Fysio de hoofdzaak is open. Je bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.